Здравейте! Въпроса е малко тъп, купих си 147, първа кола ми е. Разучил съм повечето неща по нея, но не мога да разбера откъде се пускат халогените и дали работят изобщо.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147 халогени
Collapse
X
-
На всички коли ,там където се пускат фаровете,от там се пускат и габаритите.Колегата ти е обяснил каква картинка да търсиш,другата подобна е за задната светлина при мъгла.
Положението е сериозно156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Мале, тия макарони със един инструмент са правени всичките... На 156-цата като я взех съм сменил 10 крушки в таблото 3-4 на третия стоп, габарити, крушка за задна скорост, на фара, габаритите отзад също. Преди 1 месец взех и една 147-ца и ситуацията се повтори, сменям на единия габарит, гори и другия, сменям единия къс, другия дълъг не свети..., после имах проблем с нагорял кабел на халогена и изгоряла крушка за мъгла отзад, извадих я лесно но после кабела едвам съм му щракнал буксата излезе много къс... А иначе и при мен беше замръзнала течността за чистачки беше се извадил маркуча отзад и като свалях кората я счупих... голям филм.
Last edited by p.b.stoyanov; d.m.y г., 11:16.Alfa Romeo 147 / 156 JTD
Comment
-
Нов въпросЗапалката не работи. Възможно ли е да е изгорял предпазителя или проблема е друг ?
---------- Post added at 18:29 ---------- Previous post was at 18:26 ----------
Аз кората не успях да я счупя, но докато се мъчех да я махна тя мене ме счупи
Comment
-
Първоначално публикувано от tonny. Покажи съобщениеНов въпросЗапалката не работи. Възможно ли е да е изгорял предпазителя или проблема е друг ?
---------- Post added at 18:29 ---------- Previous post was at 18:26 ----------
Аз кората не успях да я счупя, но докато се мъчех да я махна тя мене ме счупи
Comment
-
Първоначално публикувано от p.b.stoyanov Покажи съобщениеМале, тия макарони със един инструмент са правени всичките... На 156-цата като я взех съм сменил 10 крушки в таблото 3-4 на третия стоп, габарити, крушка за задна скорост, на фара, габаритите отзад също. Преди 1 месец взех и една 147-ца и ситуацията се повтори, сменям на единия габарит, гори и другия, сменям единия къс, другия дълъг не свети..., после имах проблем с нагорял кабел на халогена и изгоряла крушка за мъгла отзад, извадих я лесно но после кабела едвам съм му щракнал буксата излезе много къс... А иначе и при мен беше замръзнала течността за чистачки беше се извадил маркуча отзад и като свалях кората я счупих... голям филм.
Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+
Comment
Comment